City Radio, Skopje 94.7FM

Pop Dance Makedonija, Skopje

Sviđa ti se City Radio?

Opis

Сити Радио е музичко радио кое постои од октомври 2002-ра година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат.

Komentari