Radio Capitol FM, Skopje 106,5FM

Mix Pop Makedonija, Skopje

Sviđa ti se Radio Capitol FM?

Opis

Зрачиме на фрекфенција 106,5 MHZ FM стерео. Студиото се наоѓа во Козле и е меѓу најголемите и најубавите студија во Македонија. 

Komentari