Super Radio Ohrid, Ohrid 97FM

Pop Dance House Makedonija, Ohrid

Sviđa ti se Super Radio Ohrid?

Opis

Супер радио денес е препознатливо, пред се, по модерниот радио израз, актуелната музика, вкусно избрана за постарата и помладата популација слушатели, но и по информативните содржини, што го прават еден од најцитираните медиуми во Западна Македонија.

Komentari