Sportsko Radio, Skopje 90,3FM

Pop Zabavna Makedonija, Skopje

Sviđa ti se Sportsko Radio?

Opis

Спортското радио 90.3 фм емитува исклучиво спортска програма, со повеќе од 15 часовна програма во живо. Концепцијата на Спортското радио 90.3 фм е пред се, брзо и точно информирање за сите спортски настани. 

Komentari