Radio Zona M1, Skopje 104,4FM

Folk Narodna Makedonija, Skopje

Sviđa ti se Radio Zona M1?

Opis

Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.

Komentari