Radio Time FM, Đevđelija FM

Top 40 Makedonija, Đevđelija

Sviđa ti se Radio Time FM?

Opis

Радиото со својот квалитетен сигнал зрачи и ги покрива следните општини: Гевгелија, Богданци, Валандово и Дојран.

Komentari